menu
Hamburger Menu Icon
Algemene voorwaarden
voor schenkingen
Rubens' nieuwe tuinRubens' nieuwe tuin
Rubens' nieuwe tuin
Rubens' nieuwe tuinRubens' nieuwe tuin

Deze website wordt gehost door ons, Rubenshuis, een organisatie gevestigd in België.

Dit zijn de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op elk gebruik dat u maakt van de betalingsdiensten voor schenkingen die via de website worden aangeboden.

De schenking zal worden gebruikt om bij te dragen aan de investering in de heraanleg van Rubens' tuin.

Deze algemene voorwaarden zijn afzonderlijk van toepassing op elke afzonderlijke schenking die u doet. Door op de website te bevestigen dat u een schenking wilt doen, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de voorwaarden voor die schenking.

De schenking diensten

Wij zullen uw schenking naar eigen goeddunken gebruiken, maar binnen de door ons gestelde doelen.

Alle betalingen via de website dienen te geschieden per creditcard, Bancontact of via iDEAL.Zodra u ons via de website heeft bevestigd dat u door wilt gaan met uw schenking zal uw transactie worden verwerkt via onze betalingsprovider, Mollie. Door te bevestigen dat u uw schenking wilt uitvoeren, machtigt u Mollie om geld op te vragen bij uw creditcard-, debet- of kaartprovider.

Ongeoorloofd kaartgebruik

Als u zich bewust wordt van frauduleus gebruik van uw kaart, of als deze verloren of gestolen is, moet u uw kaart provider hiervan op de hoogte stellen.

Persoonsinformatie

Voordat wij een schenking kunnen verwerken, moet u ons voorzien van (i) uw naam, adres en e-mailadres; en (ii) de gegevens van de credit- of debitcard die u wilt gebruiken om de schenking te financieren. Wij zullen deze informatie gebruiken om uw schenking te verwerken. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u ons de juiste informatie hebt verstrekt.

Wanneer u uw betalingsgegevens indient, zullen deze worden doorgegeven aan onze betalingsprovider, Mollie, en uw betalingsgegevens zullen door hen veilig worden verzameld en verwerkt. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de voorwaarden van Mollie, die anders zijn dan de onze, om er zeker van te zijn dat u zich comfortabel voelt met de manier waarop zij uw persoonlijke gegevens zullen verwerken voordat u een schenking doet.

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet delen met derden anders dan is uiteengezet in ons privacybeleid. Ons privacybeleid maakt deel uit van deze voorwaarden voor schenkingen en door akkoord te gaan met deze voorwaarden stemt u ook in met de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen in overeenstemming met ons Privacybeleid.

Terugbetalingsbeleid

Als u een fout maakt in uw schenking, neem dan contact met ons op via e-mail op rubenshuis@antwerpen.be, per telefoon op +32 3 201 15 55, of per post naar Rubenshuis, Wapper 9-11, 2000 Antwerpen, België (ingeschreven in de Belgische Kamer van Koophandel met nummer BE 0738.733.786) binnen 14 dagen en een volledige terugbetaling zal aan u worden gedaan.

Algemeen

Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden schenking te allen tijde te wijzigen.Deze algemene voorwaarden vallen onder het Belgisch recht en zijn onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de Belgische rechtbanken.

Rubens engeltjes